Нагірянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

04 Квітня, 2024 р., 15:34
     Повідомляємо, що 29.03.2024 у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля оприлюднено повідомлення про плановану діяльність АТ «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ» щодо планованої діяльності з спорудження енергоблоків № 5 і № 6 на майданчику Хмельницької АЕС із застосуванням технічних характеристик реакторної установки типу АР1000 компанії Westinghouse Electric Company з метою подальшої експлуатації та вироблення електроенергії (реєстраційний номер справи 5333).
29 Березня, 2024 р., 09:46
Державний аграрний реєстр створений на виконання Закону України „Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру (далі ДАР) та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції" та постанови Кабінету Міністрів України від 02.06.2021 №573 „Про функціонування Державного аграрного реестру".
29 Березня, 2024 р., 09:35
У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави. Тут дороговказом може стати народне прислів’я: «свій до свого по своє». 
08 Вересня, 2023 р., 15:40
Війна в Україні стала підґрунтям для поширення шахрайських схем, заснованих на вразливому емоційному стані та зловживанні довірою громадян. Зловмисники здатні обдурити дітей, людей похилого віку та намагатись розчинитись у просторах інтернету, не залишивши слідів злочину, повідомили в Департаменті кіберполіції Національної поліції України. Понад 60% українців не можуть безпечно користуватися інтернетом, часто вони потрапляють на гачки аферистів та добровільно віддають гроші. У групах ризику люди похилого віку та діти. Але шахраям вдається обдурити навіть досвідчених користувачів інтернету. Водночас кмітливість шахраїв виходить за межі вже добре знайомих українцям афер, тож з’являються нові способи ошукування. Департамент кіберполіції Національної поліції України розповів про найпоширеніші схеми шахрайства та основні правила безпеки, які допоможуть викрити аферистів. Серед них не лише типові схеми виманювання грошей через “купівлю-продаж”, а й маніпуляція здоров’ям та життям близьких.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь