Нагірянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про організацію та проведення в області у 2023 році  щорічної всеукраїнської акції „За чисте довкілля” 

Дата: 28.03.2023 15:37
Кількість переглядів: 159

Про організацію та проведення в області у 2023 році

 щорічної всеукраїнської акції „За чисте довкілля” 

Шановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності, приватні підприємці та мешканці Нагірянської громади !

Поступово весна вступає в свої права. Пробуджується від зимового сну природа, оновлюється земля. По-новому дивляться на навколишній світ і люди. Якраз тепер добре видно, що і як треба зробити, щоб навести належний порядок біля своїх осель, офісів, приміщень, на вулицях і дорогах, берегах річок і потоків.

Не випадково саме в березні-квітні проводяться різноманітні акції, завданням яких є покращення стану довкілля. Саме в цей час по всій Україні проходить місячник благоустрою, протягом якого кожен свідомий громадянин повинен докласти максимум зусиль для оздоровлення навколишнього середовища, створення нових зелених насаджень.

Для забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в населених пунктах громади, відповідно до законів України „Про правовий режим воєнного стану”, „Про місцеві державні адміністрації” і „Про благоустрій населених пунктів”, указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні” та № 68/2022 „Про утворення військових адміністрацій”, та №68/2022 „Про утворення військових адміністрацій”, від 6 лютого 2023 року №58/2023 „Про продовження строку дії воєнного стану в Україні”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 р. № 777-р „Деякі питання проведення щорічної акції „За чисте довкілля” та дня благоустрою територій населених пунктів”, запрошуємо Вас долучитись до низки заходів по прибиранню населених пунктів громади у березні – квітні 2023 року, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за Вами територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць, навести лад на територіях приватних садиб та прилеглій до них території, вулицях, господарських територіях. Адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного.

Провести на території Нагірянської сільської ради протягом березня – квітня 2023 року щорічну всеукраїнську акцію „За чисте довкілля” та 01 квітня 2023 року в рамках акції – день благоустрою територій населених пунктів з дотриманням заходів правового режиму воєнного стану.

Щорічна всеукраїнська акція „За чисте довкілля" оголошується з метою покращення санітарного стану території громади після зими, проведення підготовки до святкування Великодня та Дня благоустрою територій населених пунктів громади .

Хочеться вірити, що спільними зусиллями працівників органів місцевого самоврядування, організацій та установ, ФОП та широких кіл громадськості буде виконано всі заплановані заходи, в результаті яких населені пункти нашої громади стануть ще красивішими, а довкілля – чистішим і безпечнішим. 

Завчасно вдячні Вам за розуміння та співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь